Opening 9 mei geannuleerd.

Beste badgast,

Ook wij hebben te maken met de coronamaatregelen…

Zoals iedereen ongetwijfeld bekend is zijn alle gelegenheden waar mensen bij elkaar komen verboden tot 1 juni. Op die manier wil het kabinet de verspreiding van het coronavirus tegengaan.

Dat betekent dat de geplande opening van ons openluchtbad op 9 mei niet door zal gaan.


Wat er na 1 juni zal gebeuren is onduidelijk. Alles hangt af van het onder controle krijgen van de corona epidemie. Hopelijk werpen de genomen maatregelen hun vruchten af en kunnen we na deze datum alsnog openen.

De vele voorbereidingen om het bad te kunnen openen gaan zoveel mogelijk door. Dat wil zeggen, indien er voldoende hulp aanwezig is. Momenteel werken we met twee man aan het stoomcleanen van de beide bassins. Wanneer die klus is geklaard en de goten zijn schoongemaakt van restanten zonnebrandcrème etc. kan het bad gevuld worden met schoon water.
De pompen kunnen gaan draaien, maar zullen we wachten met het verwarmen van het water tot we zeker weten wanneer we gaan openen.

Let wel: het is niet gezegd dat we op 1 juni openen!

Het vele werk dat gedaan moet worden zal door de vrijwilligers moeten worden gedaan en die kunnen nou juist niet bij elkaar komen i.v.m. de maatregelen die het kabinet heeft genomen.

Nogmaals, veel is nog onduidelijk en we hopen dat iedereen begrip heeft voor de ontstane situatie waarvoor we als bestuur staan en we niet direct oplossingen hebben.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Zwembad Veenhuizen

Deze site wordt onderhouden door TendenZICT